ÜZLETI SIKER PROGRAM

HUNGARY  - SLOVAKIA - CZECH REPUBLIC - BULGARIA - ROMANIA - CROATIA - MACEDONIA - SERBIA

Kik vehetnek részt: Olyan WISE-tagok, akik saját céggel rendelkeznek, nincsen tagdíj elmaradásuk, saját működésükön keresztül demonstrálták az L Ron Hubbard Admin Technológia helyes gyakorlati alkalmazását. Akik jó példával járnak mások számára és a WISE Tagok kódexét betartják. Elbírálás: a beadott anyagokat minden esetben a WISE-hoz kell benyújtani és az erre a célra felkért 3 fős bizottság mondja ki a végső jóváhagyást. A WISE fenntartja a végső jóváhagyó jogát a díjak átadásáig. Személyes etikátlanságok, az erkölcsi kódexeinknek ellentétes üzleti viselkedés kizáró okok a díj átadásánál.
Jelentkezés: 2016 során még egy alkalommal kerülnek Admin Mintaképe (MAKH) díjak átadásra. A december12-i Európai WISE konferencián (Budapesten) lehetséges átvenni a díjat. A jelentkezési határidő a kész programmal, november 30. A konferencia ideje még változhat, de decemberben erre mindenképpen sor kerül. 
A jelentkezést az erre a célra kialakított honlapon lehet megtenni. A jelentkezés feltétele a folyamatos, a cég méreteinek megfelelő WISE Tagság. Díjak átadása: a díjakat csak a soros WISE konferencián vehetők át. A díj átvevője a konferencia rendes résztvevőjeként kapja meg.
Érvényesség: a MAKH díj egy évig érvényes és bármelyik feltételének tartós hiánya a díj törléséhez vezethet. A WISE egy nyilvántartást vezet azokról, akiknek érvényes MAKH díja van és azt minőségi jelzőként használhatja, azaz mások számára példaként szolgálhat. A díjat elnyert kötelezettséget vállal arra, hogy a Hubbard Menedzsment Technológia standard alkalmazását a legnehezebb üzletmenetben is megtartja, illetve ha ebben segítségre van szüksége, azt a WISE-tól megkapja. JELENTKEZZ A PROGRAMRA ÉS MÉG MA KEZDD EL!

 

Elérhetőségünk: +36 1 7691127, Mobil: 70 3303884   Skype: wisehun   president@wise.hu